Një natë në këtë hotel kushton 17.000 euro!!

Për ta siguruar një natë në hotelin Versace, ju duhet ta vendosni dorën shumë thellë në xhepin tuaj, sepse çdo natë kushton as më pak e as më shumë se 17,000 euro.

Megjithatë, suita në fjalë të ofron gjithë atë rehati dhe relax, siç mund ta shihni vetë …

Brenda hotelit Versace, në Dubai, ekziston një suitë që është ëndrra e çdo…e çdokujt që do të pushojë në një vend me të gjitha kushtet dhe që e merr jetën me humor.

Nuk është rastësi që atë hotel e zgjedhin mbretërit, milionerët, futbollistët dhe artistët si Cristiano Ronaldo, Jennifer Lopez dhe 50 Cent.

Bëhet fjalë për një suitë dy kateshe, me një tarracë private ku ndodhet pishina dhe me një kuzhinier që është në pritje të komandave për të gatuar.

Nga njëri kat te tjetri, kalohet me ashensor.

Natyrisht, për ta siguruar një natë në atë hotel, ju duhet ta vendosni dorën shumë thellë në xhepin tuaj, sepse çdo natë kushton as më pak e as më shumë se 17,000 euro.

Megjithatë, suita në fjalë të ofron gjithë atë rehati dhe relax, siç mund ta shihni vetë…

Shiko Fotot: