Një person e gjen gruan e xhaxhait pa shenja jete në Gjakovë

Policia e Kosovës përmes rapor.tit 24 orësh, ka njoftuar është duke u bërë një hetim i vde.kjes.

Hetimi po bëhet rreth një rasti që ka ndodhur dje në Gjakovë, ku një person ka rapor.tuar se ka gjetur gruan e xhaxhait pa shenja jete.

“Gjakovë 29.06.2020-15:20.

Ankuesi mashkull kosovar ka rapor.tuar se gruaja e xhaxhait të tij vi.ktima femër kosovar e është gjetur pa shenja jete.

Njësitet policore dhe ekipi mjekësor kanë dalë në vendin e ngjarjes nga mjeku është konstatuar vde.kja e vi.ktimës”, thuhet në raport.

Ndryshe, me urdhër të prokurorit tru.pi i pa jetë i v.iktimës është dërguar në IML për obdu.ksion, ndërsa rasti vazhdon të hetohet.