Një tjetër nuse në aeroportin e Prishtinës

Në Aeroportin e Prishtinës, jo rrallë herë ndodh që të ketë ngjarje të ndryshme.

Nga ato më të çuditshmet, si pritjet me muzikë e shumë njerëz, propozimet e martesave, e ngjarje tjera, na ka rënë të shohim shpesh edhe nuse.

Një e tillë ka parakaluar përmes korridoreve të Aeroportit “Adem Jashari”.

Një nuse e re, me duvak e kurorë, e cila duket se ka kaluar disa orë në duartë e frizerëve është parë në Aeroportin e Prishtinës.

Për më shumë mund t’i shihni fotografitë dhe videon më poshtë.

Shiko Videon: