Një yll si Oriola Marashi, ndriçon edhe në mbrëmje

Padyshim se Oriola Marashi është një nga bukuroshet më të famshme shqiptare.

Falë bukurisë dhe formave të saj, ajo ka marrë gjithë vëmendjen e publikut dhe të mediave rozë dhe jo vetëm.

Ajo gjithashtu ka marrë vëmendjen e kompanive të njohura qoftë vendore por edhe ndërkombëtare.

Oriola është një femër mjaft aktive dhe atraktive edhe nëpër rrjetet sociale.

Në llogarinë e saj në Instagram ajo vazhdimisht publikon fotografi të ndryshme ku e dëshmon se është një super femër.

Së fundmi ka publikuar një fotografi në një kostum të bukur, në mbrëmje, ku ka ‘ndriçuar’ me dukjen e saj në këtë paraqitje.