Ka shumë lloje të qenëve në botë dhe të gjithë kanë tiparet e tyre të veçanta, shkruan InfoKosova.

Shumica e qenve janë edukuar për një detyrë të veçantë, si dhe për të qenë miku më i mirë i njeriut.

Kemi qen më të vogël, më të madh dhe më të mençur.

Por cilët qen janë më të fuqishmit sa i përket forcës?

Më poshtë ju sjellim 10 nga qentë më të fuqishëm, dhe çuditërisht, një nga këto përfundoi edhe duke qenë një nga më shkatërruesi./InfoKosova/

Shiko Videon: