4 C
Kosovo
E mërkurë, Dhjetor 11, 2019
Ballina Uncategorized Njihuni me 10 vendet që kanë vajzat më seksi në botë !

Njihuni me 10 vendet që kanë vajzat më seksi në botë !

Kur është fjala për njerëz të bukur, ata kanë frymëzuar disa nga betejat më epike të historisë dhe janë bërë muzë e poezisë dhe tregimit, shkruan InfoKosova.

Ne tentojmë t’i vendosim njerëzit e bukur lart në një piedestal dhe t’i adhurojmë nga poshtë.

Ose, disa prej nesh madje mund të urrejnë njerëzit e bukur dhe nuk duan të bëjnë asgjë me këta njerëz të veçantë.

Shumica e njerëzve të bukur janë shumë të sjellshëm dhe miqësorë dhe mirëpresin miqësinë dhe marrëdhëniet me pothuajse të gjithë në lidhje me pamjen.

Megjithatë, ka disa njerëz të bukur që duan vetëm të ndjekin miqësitë dhe marrëdhëniet me njerëz të tjerë të bukur.

Këtu janë 10 vendet me njerëzit më të bukur sipas BeautifulPeople.com

Brazili është një vend ku kultura është po aq e larmishme sa njerëzit.

Brazilianët nuk kanë një karakteristikë të strukturuar të etnive të tyre.

Brazilianët mund të vijnë me çdo ngjyrë të flokëve dhe çdo ngjyrë të lëkurës, dhe ata janë ende ligjërisht brazilian.

Vendi është shumë i përfshirë në futboll dhe skenën e plazhit, dhe bukuria e tyre është e zili nga ata në mbarë botën.

Burrat dhe gratë e Brazilit vlerësohen shumë në BeautifulPeople.com, me burrat që shënojnë një normë miratimi prej 41% dhe gratë që shënojnë një vlerësim prej 45%.

Së bashku me gjuhën e tyre, populli i Francës është gjithashtu një vend i mrekullueshëm.

Shkalla e obezitetit në Francë është jashtëzakonisht e ulët, veçanërisht për një vend që ha bukë dhe djathë gjatë gjithë ditës.

Nga Franca, Olivier Martinez dhe Eva Green janë dy aktorë shumë të njohur, të cilët janë shumë të bukura.

Njerëzit francezë kanë një vlerësim të miratimit prej 20% ndërsa gratë franceze kanë një vlerësim prej 35%.

Është interesante të shohësh dallimet e mëdha midis burrave dhe grave franceze, që do të thotë se gratë janë shumë të kërkuara.

Pastaj ne kemi Shtetet e Bashkuara.

SHBA është një tenxhere shkrirëse e të gjitha llojeve të kulturave dhe vendeve të ndryshme.

Por kjo gjithashtu do të thotë se njerëzit me migrime të ndryshme kanë ardhur së bashku për të krijuar njerëz edhe më të bukur, duke krijuar kështu disa hibride të bukura të njerëzve të mrekullueshëm.

Shtetet e Bashkuara gjithashtu i kanë dhënë botës disa nga yjet më të bukura të filmit.

Kur është fjala për normat e pranimit në BeautifulPeople.com, burrat amerikanë kanë një normë miratimi prej 24% dhe gratë amerikane kanë një vlerësim miratimi prej 36%.

Nga toka e Norvegjisë, ku vijnë nga origjina e shumë prej tregimeve tona më të njohura të zanave, gjithashtu është vendi për disa nga njerëzit më të mrekullueshëm në botë.

Meshkujt pranohen në BeautifulPeople.com me një vlerësim të miratimit prej 27% ndërsa gratë Norvegjeze kanë një vlerësim të miratimit prej 71%.

Këto janë vetëm disa prej vendeve të përfshira në këtë video dhe na besoni, njerëzit bëhen më të bukur, ndërsa lista vazhdon./InfoKosova/

Shiko Videon:

608,926FansLike
29,781FollowersFollow
1,052FollowersFollow

TË FUNDIT

Varros veturën për ta vozitur në botën tjetër

Një biznesmen brazilian kishte pranuar shumë reagime negative pas njoftimit se donte të varroste veturën e tij. Chiquinho Scarpa, 62 vjeç kishte njoftuar në Facebook...
web
analytics