Harry Maguire kaloi tek United dhe ishte një ndër kalimet më të shtrenjëta historikisht në futboll, dhe kjo e bëri që të futet në 11-shën më të shtrenjtë në futboll, shkruan InfoKosova.

6 lojtarët më të shtrenjtë mbanë liga e Anglisë “Premier League”, 2 lojtarë janë të Manchester United, 2 lojtarë të Manchester City, 1 lojtarë në Liverpool dhe 1 lojtarë në Chelsea.

5 lojtarët tjerë janë: 2 në Barcelona, 2 në PSG dhe 1 në Bayern Munich.

Më poshtë e gjeni edhe vizualisht 11-shën më të shtrenjtë në historinë e futbollit të ndarë në pozicionet që luajnë këta lojtarë./InfoKosova/