Njihuni me femrat më të bukura natyrale

Në vitet ‘90, David dhe Victoria Beckham sapo ishin takuar, Brad Pitt dhe Gwyneth Paltrow ishin akoma duke u njohur.

Ne mund të kemi një epërsi për konturet dhe vetulla arfiticiale, por vitet ’90 na dhanë hije blu të syve, vetulla të hollë, kufizimi i buzëve ngjyrë kafe dhe, natyrisht, duke nxjerrë në pah pikat kryesore.

Ndërsa mund të shohim prapa dhe të mos pëlqejmë disa nga trendet, të tjerët kanë bërë një rikthim më të mirëpritur në repertorin tonë të bukurisë.

Disa nga momentet ikonike të bukurisë që mbahen ende mend i gjeni më poshtë: