Njihuni me modelin që u dëbua nga Arabia veç pse ishte shumë i bukur dhe i tërhiqte gratë

Modeli Omar Borkan nga Dubai, u dëbua nga Arabia Saudite për një arsye të pakuptimtë, sepse ishte shumë i pashëm.

Omar u dëbua së bashku me dy burra të tjerë sepse ato tërhiqnin shumë gratë.

Të tre u dëbuan nga Dubai tre vjet më parë, Omar është aktiv në rrjete sociale.

Ai publikon foto të tij çdo ditë për të cilat merr vetëm komente të mira nga vajzat./Express