Njihuni me njeriun i cili hoqi dorë nga paratë

Shoqëria jonë është e obsesionuar me para.

Daniel Suelo ka jetuar pa para që nga viti 2000.

Ai ka eksperimentuar me mënyra të tjera të të jetuarit dhe ia ka dedikuar jetën e tij të të jetuarit natyralisht, pa kartela bankare.

Ai flet për të bërë diçka për hir të të bërit realisht diçka dhe jo për të pritur ndonjë shpërblim.

Gjithashtu, ka treguar se jeta mund të jetohet me bollëk edhe pa pasur një bilanc bankar.

Shiko Videon: