Njihuni me njeriun që tërheq 6.5 tonë me dhëmbë dhe ndalon Golf 2 me krahë

Kosova ka një njeri të fortë, madje lirisht mund të themi më të fortin në ballkan.

Ai quhet Shkelzen Sylaj, dhe njihet për aftësit e tij të jashtëzakonshme në peshat e rënda.

Në një video të realizuar nga Klan Kosova, Shkelzen shihet duke tërhequr 6.5 tonë me dhëmbë dhe ndalon golf dyshin me krahë.

Ora 7 – Shkelzen Sylaj, tërheq 6.5 tonë me dhëmbë dhe ndalon Golf 2 me krahë – Klan Kosova

Ora 7 – Shkelzen Sylaj, tërheq 6.5 tonë me dhëmbë dhe ndalon Golf 2 me krahë – Klan Kosova është gazetari Milot Hasimja, ai i cli na e sjell një rrëfim për një djalosh të fortë, prej më të fortëve në Kosovë. Ai arriti ti tërheq 6.5 tone me dhëmbë dhe ndaloi Golf 2 me krahë e kuptojmë përmes stories.

Gepostet von Ora Shtate nê Klan Kosova am Montag, 16. März 2020