Njihuni me stilet më qesharake të flokëve në botë

Këto foto u realizuan rreth një shekull më parë.

Ato tregojnë një stil tradicional të flokëve në Ruanda, nga burrat dhe gratë e pamartuara.

Shpesh stili është bërë në formë të gjysmëhënës, quhet Amasunzu.

Për burrat, ky stil i flokëve është përdorur për të treguar statusin social.

Sot ende mund të takoni njerëz që e kanë këtë kulturë të jashtëzakonshme dhe elegante.

Shiko Videon: