Trendet e modës ndryshojnë gjatë gjithë kohës.

Ajo që ishte sexy dhe e bukur dje do të ndryshojë dhe në vitin e ardhshëm, do të ketë disa tendenca të reja të çmendura, shkruan InfoKosova.

Dizajnerët e modës krijojnë të gjitha llojet e veshjeve të çuditshme, materiali punohet me gjëra që nuk u duhen gozhda, arti shkon shumë larg.

Por, meqë disa tendenca janë vërtet qesharake, të tjerët janë çuditërisht të kundërta me ato që pranuam si modë.

Shikoni këto tendenca moderne të modës. /InfoKosova/

Shiko Videon: