Njihuni me trinjaket që kanë bërë “lëmsh” botën

Trinjaket Sam, Fat dhe Mel van Wely janë thuajse identike.

Ato nëse nuk mbajnë veshje të ndryshme nuk njihen se kush është njëra apo tjetra.

18-vjeçaret nga Holanda, thonë se mbajnë veshje të ndryshme për të shmangur konfuzionin.

Madje ato janë aq identike sa që dhe mësuesit shpesh i ngatarrojnë.

“Ne jemi gjithmonë bashkë.

Kemi ambicie të njëjta.

Ne dikur visheshim njësoj, por mësuesit dhe shokët nuk na njihnin”, u shpreh Sam.

Më tej Sam zbuloi se edhe pse nëna i këshillon të ndjekin një stil ndryshe, ato përsëri ndjekin rregullin e tyre.

“Nëna jonë Indira, 51 vjeçe, zhgënjehet kur ne vishemi njësoj.

Por në fakt ne këtë stil kemi, çfarë i pëlqen njërës i pëlqen dhe tjetrës dhe kështu kemi zgjedhur që të vishemi njësoj por me ngjyra të ndryshme”, u shpreh Sam.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.