Njihuni me vajzën me mjekër

25 vjeçarja Harnaam Kaur ka vendosur që të rrisë mjekrën, pasi që në fëmijërinë e saj ka qenë subjekt i dhu.nës psikologjike për ‘flokët’ e saj në fytyrë.

Pasi u ambientua me shoqërinë dhe e hoqi mjekrën e saj për disa vite, ajo vendosi që më në fund ta lërë të rritet.

Kështu, ajo ka fituar një vend në librin e rekordeve Guinnes gjatë vitit 2017.

Jeta e saj u fokusua që të kurajojë njerëzit dhe të shpërndajë mesazhe pozitive tek njerëzit përreth.

Në mars të vitit të kaluar, ajo u bë femra e parë me mjekër që eci në London Fashion Week.

Shiko Videon: