Amanda Gryce vuan nga një çrregullim i rrallë, i cili i shkakton 50 vetëkërnaqje në ditë.

Ajo nuk mundet ta kontrrolloj këtë gjendje dhe mund t’i ndodh kur është e ulur në makinë, në kafe në dush apo edhe duke ecur në rrugë.

Nuk është e këndshme, është një torturë.

“Kam vuajtur shumë derisa ia kam treguar familjes dhe miqve të mi, thotë Amanda.

Mjekët e kanë këshilluar Amandën që të mos kryejë marrëdhënie sepse mund të pësojë ndonjë atak kardiak.