Nora dhe Era shkëlqejnë me kombinimin që kanë bërë në veshje

Nora dhe Era janë ndër femrat që gjithmonë komentohet për stilin e veçantë që kanë.

Pasi që gjithmonë qëndrojnë aktive tek publiku, ato qëndrojnë aktive në lajme.

Duke u shfaqur çdo herë të vetme në rrjete sociale, kësaj here motrat shihen që po relaksohen së bashku në një vend të bukur.

Ajo që merr vëmendje në fotografinë e publikuar, është veshja e tyre unike.

Për më shumë, shikojeni se si duken.