Nora Istrefi bëri ‘boom’ në rrjetet sociale, por çfarë ka kurdisur këtë radhë?

Nora Istrefi, këngëtarja më e dashur për trevat Shqiptare, magjepsi tërë publikun dhe na zgjoi kureshtjen se për çfarë bëhej fjalë.

Nora, postoi në rrjetet sociale një set të ri fotografik i cili zgjoi shumë kureshtje tek publiku, se në çfarë projekti ishte duke punuar Nora tashmë.

Si gjithmonë atraktive duke shkëlqyer.

A mund të jetë në lansimin e një videoklipi të ri apo të një biznesi të ri?

Këto fotografi u mirëpritën shumë nga fansat dhe u komplimentuan.

Norës i urojmë shumë suksese në atë se çfarë është duke zhvilluar dhe me plot entuziazëm po presim të zbulojmë se çfarë. /Telegrafi/