Nora Istrefi tregon më shumë se ç’duhet në veshjen e ekspozuar

Ajo shquhet për linjat trupore dhe këtë po vazhdon ta dëshmojë thuajse çdo ditë.

Bëhet fjalë për këngëtaren e njohur shqiptare, Nora Istrefi, e cila përkujdeset mjaft shumë për fizikun dhe si rezultat gëzon forma të bujshme.

Zeshkania kësaj radhe ka marrë vëmendje me disa poza atraktive, të cilat duket të jenë bërë për një set të ri fotografi.

Artistja shfaqet në formë të mahnitshme derisa vë në pah asetet në një nga paraqitjet me një veshje të ekspozuar.

Kjo nuk ka dyshim se ka marrë komplimente të ndryshme, pavarësisht se e tillë vjen shumë shpesh.

Shiko videot: