Nora Istrefi trupin si peshk, e Kalin e Detit në vesh

Këngëtarja moderne dhe e pa perëndueshme, shkëlqen në çdo paraqitje që bënë.

Nuk është shumë prezente në media, e as nuk e tepron me projekte “veç hajt”.

Nora, kur bënë diçka në muzikë, thjesht godet.

Ajo, i zgjedh me shumë kujdes edhe bashkëpunëtorët, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja sapo është kthyer nga pushimet, ku siç u tha bashkë me të ishte edhe ish bashkëshorti i saj, Robert Berisha.

Kjo foto nga bregdeti, është vulë se Nora është me të gjitha.