Nuk do ta besoni, kaq vite ka “Gjynejti”

Murat Danac, është aktori turk i cili për publikun shqiptar u bë i njohur me rolin e Gjynejtit në serialin Beni Affet.

Duke qenë se është njëri nga serialet më të ndjekura, kurioziteti është i madh nga publiku për të ditur më shumë për jetën e aktorëve,.

Murat është një aktor shumë i kërkuar në Turqi, por që jetën private duket se nuk ka pasur shumë fat.

Ai ka qenë i martuar, dhe nga ajo martesë ka pasur një djalë. “Gjynejti” , duket shumë i ri, por në realitet ai është një 45 vjeçar./ora