Nuk do të besoni sa shumë është shëndoshur Ronela Hajati

Ronela Hajati është një prej këngëtareve në të suessshme dhe më të zonjat në profesion.

Ajo nuk ka fare komplekse, gjë që e bëmë edhe më të fortë në profesionin e saj, shkruan”Kosovarja”.

Së fundmi, në TikTok po qarkullojnë video nga koncertet që ajo mbanë.

Ajo që bije më së shumti në sy është pasha e saj.

Shiko fotot: