Nuk do t’i besoni syve që kjo është Dhurata Dora, këngëtarja nuk njihet në këto foto

Dhurata Dora është njëra nga këngëtaret më të pëlqyera shqiptare, e cila prapa vetes ka një numër të madh hitesh.

Krahas sukseseve në muzikë, Dhurata njihet edhe për stilin e saj dhe paraqitjet unike si në veshje ashtu edhe në eksperimentimin me grimin dhe flokët.

Sot do të kthehemi pas në kohë dhe kujtojmë paraqitjet e para të këngëtares dhe shohim një ndryshim drastik si në fytyrë ashtu edhe në stil e paraqitje.

Dhurata u lind në vitin 1992 në Nuremberg, Gjermani atje ku kreu shkollimin dhe në vitin 2011 debutoi në skenën muzikore me këngën “Vetë kërkove”./party

Shiko fotografitë me poshtë: