Nuk do ti mbani lotët: Graniti i Big Brother vishet si grua

Situata qesharake janë krijuar në Big Brother ku konkurrentëve meshkuj u është dhënë detyrë të vishen si konkurrentet femra.

Kjo ka shkaktuar të qeshura pa fund në mesin e banorëve.

Shumica prej tyre sot kanë bërë një muaj që kur janë futur në shtëpi dhe këtë datë e kanë festuar.

Shikoni si duket Graniti si grua.