Njerëzit përherë e më shumë po gjejnë mënyra nga më të rejat për të transportuar lëndët nar kotik.

Por disa në Brazil kishin gjetur një mënyrë të re për të transportuar lëndë nar kotike.

Këta kishin korruptuar një punonjës të aeroportit dhe ai duhet të lëvizte valixhet me lëndë nar kotike pa kaluar në sistemin e kontrollit.

Valixhet nuk do të kontrolloheshin me pretekstin se brenda tyre kishte ilaçe.

E gjithë kjo skemë u zbulua dhe janë arrestuar Preetam Mungrah dhe Wilfred Owusu.

Kokaina duhet të shkonte nga Brazili në Britaninë e Madhe.

Në total ishin 100 kilogramë kokainë dhe nëse do të hidhej në treg do të kapte vlerën e 9 milion eurove.