Nuk e harron dot skandalin, Morena ka dy fjalë për personin që ia kërkoi vendndodhjen

Javë më parë u përball me një skandal.

Morena Tarakut iu publikua një bisedë ku i lutej një personi që t’i përgjigjet në telefon.

‘Qoma lokacionin’ janë fjalët e saj, që më pas u bënë hit KUDO.

Mirëpo, këtë skandal, Morena nuk e ka harruar akoma.

Bukuroshja kosovare ka hedhur një fotografi në Instagram, ku shihet para një tavoline të shtruar.

‘Të q… lokacionin tënd. Së shpejti një këngë e re për ty dhe ata që merren me mua’ janë fjalët e Morenës.

Se cka do sjell ajo saktësisht, jemi gjithë sy e vesh.