Bigu i vuri vetës një kusht dhe e realizoj me shumë këmbngulje, të cilën edhe vazhdon ta mbaj, shkruan “InfoKosova”.

Këngëtarja nuk dukej keq edhe me peshën që kishte, por si duket i jepte parehati, dhe nuk ndihej komod.

Tani shohim një pamje krejt tjetër, femër elegante dhe plot stil. Bigu është një përson pa komplekse, e dashur dhe shumë komunikuese, kjo e bën që të jetë e dashur për të gjithë.

E kemi parë me veshje të ndryshme por jo edhe aq shpesh si tani në bikini, ajo ka zgjedhur një model të bukur të bikineve duke dhe një ngjyrë që i shkon./InfoKosova/