Nuk e pengojnë ‘tulat’, Melinda shfaq pa problem ‘celulitin’ në paraqitjen e fundit

Me celulit, pa fotoshop dhe pa komplekse, Melinda shkelqen ne paraqitjen e fundit.

Reperja e njohur, Melinda Ademi është një nga artistet që komentohet sa herë që paraqitet në rrjete sociale apo në koncerte të ndryshme.

Edhe këtë herë këngëtarja mori vëmendje me një tjetër paraqitje.

Por, ajo që bie në sy është se reperja nuk e ka fshehur asnjë gjurmë në trupi e saj, qoftë celulit apo për t’i mbuluar ‘të metat’.