Nuk i ka ngjarë aspak nënës, Sarita na prezanton me vajzën e saj bukuroshe

Natasha Klauss, është njëra nga akoret latine më të komentuara.

Për publikun shqiptar ajo u bë e njohur me rolin e Saritës, nga seriali “Pasionet e Fshehta” që u transmetua shumë vite më parë.

Natyrisht që me kalimin e kohës edhe personazhet kryesore kanë ndryshuar dhe kanë krijuar jetën e tyre personal e familjare.

Sarita nga martesa e dështuar që e kishte, ka një vajzë që sot ka mbushur 13 vite, e duket se nuk i ka ngjarë fare mamasë, pasi duken shumë ndryshe njëra nga tjetra./ORAinfo/