Web Analytics

Nuk janë më shoqe? Nuk do besoni çfarë thotë Jori Delli për Olta Gixharin

Jori Delli dhe Olta Gixhari kanë qenë dy ish-banore të edicionit të dytë të “BBV”.

E ftuar ditën e djeshme në një intervistë, ka qenë Jori Delli.

Kjo e fundit ka folur pak nga jeta e saj profesionale dhe private, përfshirë këtu dhe lidhjen me rap artistin De Palma.

Ndër të tjera ajo ka folur dhe për miqësinë e saj me Olta Gixharin ku është shprehur:

Lei: Me Olta Gixharin ke miqësi?

Jori: Oltën e dashuroj, e adhuroj është super femër dhe kur del me Oltën është super më pëlen shumë është shumë njeri i mirë.

Nga rubrika