Nuk mund ta besoni se çfarë dhurate për martesë mori kryeministri britanik Boris Johnson

Kryeministri britanik Boris Johnson dhe partnerja e saj Carrie Symonds u martuan me 29 maj të këtij viti.

Ata u befasuan pasi si dhuratë për martesë morën një patë nga bamirësia për të drejtat e kafshëve PETA, transmeton Indeksonline.

Pata e Boris quhet Barrie ( një përzierje e emrave Boris dhe Carrie) dhe ishte e destinuar për th.erje, por tani do të jetë në mesin e patave tjera.

Drejtoresha e PETA, Elisa Allen ka thënë së patat janë zogj besnik, kështu që është e arsyeshme që kryeministri dhe gruaja e tij të kenë një të tillë në shtëpinë e tyre.