Nuk shkoj gjatë, Fifi e “harron” Granitin ia kris këngës brenda në shtëpi

Këngëtarja mbrëmë përveç lotëve nisi edhe të vajtojë.

Megjithatë, nuk shkoj shumë dhe Fifit iu kthye disponimi.

Pas përfundimit të transmetimit live, ajo bashkë me vajzat e tjera brenda shtëpisë kanë kënduar së bashku.

Ndryshe, Graniti u eliminua te premten nga votat e publikut dhe është banori i pestë i dal nga Big Brother.

Kujtojmë se, tjerë banorë që janë eliminuar janë Sheila, Paloma, Elhaid dhe Arditi.

Shiko videon: