Nusja më e bukur e Prishtinës tash ministre

“Jeta është valë-valë”.

A pajtoheni me këtë thënie?

E tillë ka qenë jeta e Vlora Dumoshi, e cila tani ka postin e Ministres së Kultures në Qeverinë Kurti.

Vlora Dumoshi, prej vitesh është e angazhuar në politikë, si pjesë e “LDK”-së.

Për vite me radhë, Vlora Dumoshi ishte Drejtoreshë e Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport në komunën e Prishtinës.

Po e publikojmë një foto kur ministrja aktuale e kultures, sapo kishte nusëruar.

E bukur si gjithmonë!