“Nxehet” debati në “Big Brother”, Sabiani iu drejtohet vajzave: Ju kam parë me b*** jashtë dhe vetëm në reçipeta

Banorët vazhdimisht po diskutojnë tema të ndryshme që kanë të bëjnë me jetën jashtë shtëpisë por edhe brenda.

Derisa bisedonin për mënyrën se si qëndrojnë në shtëpi, Sabiani kishte një debat me Einxhel.

Vajzat kërkonin lirinë e tyre brenda në shtëpi të qëndrojnë ashtu si ato dëshirojnë, ndërkohë Sabiani reagoi duke thënë se i ka parë pothuajse gati të zhveshura dhe çka dëshirojnë më tëpër.

“Ju kam parë b*** jashtë dhe vetëm me reçipeta”, iu drejtua Einxhel të cilës iu bashkangjit edhe Semi.

Në vazhdimësi, Sabiani pyeti se kë nga meshkujt ka parë vetëm në të brendshme të cilët më pas bisedonin me tone të larta.

Shiko videon./Lajmi