Nysreti fotografohet pranë fëmijëve, si të ishte vëllau i tyre

Nysret Muqiqi dhe Merita Muqiqi janë komentuar edhe në rini për bukurin unike që kishin.

Mirëpo duket se për të dy është ndalur koha pasi nuk janë plakur fare.

Së fundmi vajza e Nysretit, Biona postoi një fotografi bashkë me të dhe vëlluan Albatritin.

E përpos fëmijëve vëmendje merrë edhe etë Nysreti që po duket kaq ri si të ishte vëllau i tyre e jo babai./InfoKosova/