I trashë ka qëlluar Fatmir Spahiu apo siç e mbani mend të gjithë “Oki” i “Kafeneja jonë”.

Ai ka një kërkesë nga FFK-ja.

Fatmir Spahiu, i njohur për publikun në serialin “Kafeneja jonë” si Orhani ka dërguar një letër të hapur interesante për Federatën e futbollit të Kosovës.

“Bufi” nuk po gjen fanellë të masës së tij dhe ka bërë një kërkesë urgjente për krerët e FFK-së, duke kërkuar 4 fanella të të gjitha llojeve me masën 6 XL.

Kjo është letra e tij:

Leter e hapur!

Presidentit te Federates se futbollit Kosoves,

z. Agim Ademi

Sekretarit,

z. Eroll Salihu

Duke i pare potencialin dhe fuqine tone per kualifikim te sigurt ne kampionatin Europian.

Ju drejtohem me kete kerkese;

Urgjent;

4 ndresa te te gjitha llojeve, brenda dhe jasht 6XXL

Me kete akt ju do te ndalnit edhe diskriminimin peshor ndaj nesh.

P.S Nuk shkohet me xhemper te vunices ne europian.

Mendooooj… Diten e mire!

Me respekt

Fatmir Spahiu

Ish Miss Spanja 2013.