Olsa e Përputhen dikur i gjeti “të dashur” Einxhel të Big Brother dhe nuk ja u merr mendja kush është

Teksa autorja e “Përputhen” Olsa Muhameti ishte gazetare dhe gjatë një interviste me Einxhel Shkirën, ka vendosur që t’i gjejë asaj burrë në plazh.

Të dyja kanë shkuar në një bar, ku kërkonin një burrë për Einxhel duke qenë se ishte single.

E duket se asokohe e gjetën.

E dini kush është? Pikërisht Atdheu i “Përputhen”!

Ndoshta ka qenë rastësi atëherë tashmë të dyja janë figura të njohura për ekranin.

Shiko videon: