Oriola i ngrit temperaturat me imazhin e fundit

Mode lja e njohur shqiptare, Oriola Marashi, nuk e ka ndërmend të ndalet me pu.blikimin e imazheve provo.kuese nga pushimet.

Mirëpo nuk është vetëm ajo që pavarësisht pandemisë po i shijon pushimet dhe po qëndron më pas pranë fan.save me pu.blikimin e imazheve të ndryshme.

Së fundmi ka po.zuar me bi.kini të zeza dhe ngriti sërish temperaturat.

Oriola Marashi është një nga emrat e njohur e cila çdo herë tregon for.mat tru.pore në po.zat në bi.kini e edhe sivjet ka vepruar njësoj.

Duke qenë se edhe emra të tjerë të ekranit janë ak tive njësoj, a mund të konsiderohet Oriola si femra më sek.si e kësaj vere?