Oriola Marashi bëhet ‘nuse’ shikoni sa bukur duket!

Oriola Marashi është ndër modëlët më të suksesshme.

Ajo është mjaftë aktive edhe ne rrjetet sociale.

Ajo shpesh ndan me ndjeksit e saj pjesë nga puna e saj si modele.

Një gjë të tillë e ka bërë sërish, dhe mund të themi me plotë bindje se një ‘nuse’ si Oriola është ëndërr për meshkujt.