“Pajtesa” poston foton më të ëmbël të djalit të saj

Ajo është njëra nga aktoret më të dashura për publikun.

Fiona Gllavica, me rolin e “Pajtesës” bëri bujë të madhe duke bërë  për vete një audiencë të madhe.

Përveç jetës profesionale, ajo ka edhe një jetë private të lumtur.

E jetën më shumë po ia zbukuron djali i saj Leka.

Ai, është një fëmijë i shëndetshëm dhe shumë simpatik.

Fiona ka ndarë me ndjekësit e saj foton e Lekës ku shihet afër dy qenëve.