Web Analytics

“Pajtesa” sot ka arsye për të festuar

Fiona Gllavica sot ka festë në shtëpinë e saj.

Kjo sepse djali i saj Leka feston ditëlindjen e katërt.

Fiona ka postuar një video me disa kujtime nga fëmijëria e tij dhe poshtë saj ka shkruar:

“E ti kur u rrite o Lekë 🤍🥺, Leka 4”

Urime për Lekën!/kosovarja

Shiko videon:

Nga rubrika