“Pajtesen” e pyesin sa e ka këmbën, e ajo…

Fiona Gllavica, për publikun e njohur si “Pajtesa” e serialit “Çka ka shpija”, në karrieren e saj si aktore numëron vetëm këtë rol, i cili edhe e identifikoj.

Fiona, që në serial luan nusen naive të familjes, e luan mjeshtërisht këtë rol, tashmë mjaftë popullor.

Në jetën private, aktorja është shumë rehat dhe angazhimi i saj kryesor lidhet me rriten e të birit, pas të cilit është shumë e dhënë dhe e angazhuar.

Nuk mungon as përfshirja dhe aktivizimi i aktores në rrjete sociale dhe në një nga fotot e fundit, Fiona pozon nga vetura dhe në fokus është këmba dhe këpuca e saj që duket shumë e madhe.

Me të drejtë fansja e pyet se sa e ka numrin e këmbës, por Fiona nuk e ka parë të udhës ti kthej përgjigje.