Pallaska: Njerëzit me ego të sëmurë e kanë të vështirë të kërkojnë falje

Analisti politik Dastid Pallaska ka cituar një autor amerikan se çfarë thotë për kërkim faljen duke ndërlidhur në mënyrë indirekte me zhvillimet politike dhe kërkesën e Mustafës karshi Kurtit, ku kërkon nga Kurti të i kërkoj falje për veprimet e fundit.

Pallaska thotë se kërkim falja nuk do të thotë gjithnjë se ti ishe gabim dhe tjetri e kishte mirë.

Por që sipas tij njerëzit me ego të sëmurë e kanë të pamundur të kërkojnë falje.

Ja statusi I tij:

Sipas Mark Mattheës, një autor amerikan, kërkim falja nuk do të thotë gjithnjë se ti ishe gabim dhe tjetri e kishte mirë.

Përkundrazi, Mattheës qartëson se kërkim falja thjeshtë do të thotë se ti e çmon marrëdhënien me tjetrin më shumë se egon tënde.

Kjo e shpjegon pse njerëzit me ego të sëmurë e kanë të pamundur të kërkojnë falje.