Pamje apokaliptike/ Shpërthimi në Beirut nga 7 kënde të ndryshme të kapura në kamerë

Deri më tani nga ky shpërthim më tepër se 3000 njerëz janë lënduar dhe janë konfirmuar së paku 50 viktima deri më tani.

Dyshimet e para të shpërthimit e lidhin atë me një depo të fishekzjarreve.

Kryeministri i Libanit është shprehur se përgjegjësit për këtë shpërthim “do të paguajnë për këtë”.

Më poshtë mund t’i ndiqni pamjet nga 7 kënde të ndryshme të këtij shpërthimi: