Pamje: çfarë i ndodhi këtij peshëngritësi rus që u përpoq të ngrejë 400 kg

Alexander Sedih, mbajtësi i rekordeve për peshëngritjen ruse, pësoi një dëmtim të frikshëm në Kampionatin Evropian – versioni RAW – në Moskë.

Ai u përpoq të ngrinte deri në 400 kilogramë.

Të dy gjunjët iu thyen nga pesha dhe ai u rrëzua në dysheme.

Gjithçka do të kishte përfunduar edhe më keq nëse pesha do të kishte rënë mbi Sedih.

Shiko Videon: