Një atak i tmerrshëm ndaj një vajze të re është transmetuar “live” në Facebook nga një grup të rinjsh, ku shihet një femër e cila e ofendon vazhdimisht atë dhe i kërkon që të kryej marrëdhënje në sy të të gjithëve.

E gjitha kjo kishte ndodhur pasi vajzën e kishin kapur duke kryer marrëdhënje në tualetin e shtëpisë ku ishin mbledhur të gjithë, dhe pasi djali me të cilin është kapur është ulur mes të tjerëve, ata kanë filluar ta ngacmojnë dhe ta detyrojnë që të kryej sërish marrëdhënie.

Për këtë rast të rëndë janë arrestuar tre të rinj nga Misisipi, ndërsa siç raporton “Mirror” videoja ku vajza shfaqej duke bërë marrëdhënie është fshirë nga Facebook-u por ndodhet sërish në rrjet.

Shiko Videon: