Paparazit ia zbulojnë trupin e vërtetë Adelinës

Adelina Tahiri gjithmonë është admiruar për pamjen e saj dhe bukurinë që e posedon.

Çdo para.qitje e saj lë nam në mediet rozë, duke u komentuar gjithmonë për çdo lëvizje.

Tani koha e verës dhe thuajse të gjitha fytyrat publike kanë nisur ditët e pushimit në bregdet ku publikojnë imazhe të ndryshme duke treguar se po kënaqen me familjarët e tyre.

Kësaj radhe Adelina është zënë keq nga paparazit duke ia publikuar një imazh në të cilin shihet tru.pi i saj, e cila zhgën.jen në krahasim me publikimet e saj.

Duket se Adelinës nuk i bëhet vonë, pasi e ka ripostuar në Instagram duke e shkruar se kjo foto është bërë nga Paparazit.

Ajo e bëri të ditur se nuk ia ndien dhe është e lumtur për lin.jat që pose don./Kosovarja/