Parandalohet kontrabandimi i 33 telefonave në Aeroportin e Prishtinës

Njësitet anti-kontrabandë të Doganës gjatë kontrolleve në pikëkalimin kufitar të Aeroportit kanë zbuluar një tentim kontrabandimi të telefonave, ku është arritur të identifikohet dhe parandalohet kontrabandimi i 33 telefonave.

Kështu bëhet e ditur në një njoftim të Doganës së Kosovës

Malli është sekuestruar dhe lënda është referuar në procedurë kundërvajtëse. /Telegrafi/