Parashikimet e reja të Alfred Cakos: shqipëtarët do izolohen para datës 23 tetor

Konspiracionisti Alfred Cako bëri një deklaratë të bujshme në studion e emisionit “E Diell”, në Top Channel, më konkretisht në rubrikën “Rrethi Katror”.

Cako aludoi se e gjithë Evropa do të përjetoj një karantinë të dytë më datë 25 tetor, ndërsa vendi ynë do të jetë nga të fundit vende që do të aplikoj sipas tij vazhdën e izolimit.

Ai parashikoi se kjo mbyllje do të ndodhë para datës 23 tetor.

“Me 25 tetor parashikohet vala e tretë.

Do të hidhet një virus që do të jetë 30% më i fortë, i cili është realizuar në vitin 2015 në laborator.

Viruset janë shpikur në laborator, ka dalë njëherë patenta dhe më pas e ka pësuar popullsia në virus.

Kështu ka ndodhur dhe me COVID-in, i cili është një përzierje e disa lloje virusesh.

Këto hidhen me avion. Në Shqipëri do të ndodhë bllokimi.

Në Shqipëri unë mendoj që me datën 23 tetor do të jemi të mbyllur.

E gjithë Evropa do të jetë e mbyllur përpara kësaj date, ne do të jemi nga vendet e fundit”, u shpreh Cako.