“Parashikimi” i Albin Kurtit: Pa Vjosa Osmanin, LDK do të përfundonte partia e tretë

Lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti në një intervistë për KTV ka theksuar se Lidhja Demokratike e Kosovës do të përfundonte keq nëse kandidate për kryeministër nuk do ta kishte Vjosa Osmanin.

“Sikur mos ta kishte LDK Vjosa Osmanin në zgjedhje do të përfundonte e treta në zgjedhje. Pra, shumë keq do të përfunonte”, tha ai.

Kurti vlerëson se LDK nuk e vlerëson sa duhet pozicionin dhe peshën e Vjosa Osmanit në elektorat.

Kryeministri në detyrë ka theksuar se edhe po ta kthente Agim Veliun në Qeveri, prap LDK do ta rrëzonte.

“Kjo do të zgjaste vetëm një ditë më shumë”, ka theksuar Albin Kurti.